Páyázataink

  • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-01580
  • Kedvezményezett neve: Falcon Kft
  • Projekt címe: Technológia fejlesztés a munkahelyek megőrzéséért
  • Projekt összköltsége: 7 321 365 Ft
  • Visszatérítendő támogatás összege: 5 124 955 Ft
  • Támogatás mértéke (%-ban): 70 %
  • A projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.

Fejlesztésünk során egy komplex technológiai megújulást biztosító beruházást hajtunk végre telephelyünkön, melynek eszközbeszerzés képezi részét.

Ezek zöldterület karbantartásához egy Fieldtrac traktor és kiegészítőit (szárzúzó, fűkasza ágaprító gödörfúró) üzemeltünk be. A mérőműszer (amivel a parkok rendszeres felülvizsgálatát végezzük) javította a szolgáltatási területet az érintés és villámvédelmi vizsgálatok terén. 

A mérőműszerrel szigetelési ellenállást, hurok és vonal impedancia mérést, fázissorrendet, fajlagos talaj ellenállást is mérhetünk, amivel az egy teljes rendszer élettartamát és optimális működtetését el tudjuk érni.

A zöldterület karbantartásunk során a napelem parkokban nem használunk vegyszeresen növény irtó szereket, kiemelten figyelünk a környezetvédelemre. Ezért a zöldterület karbantartásra, ami elemi feltétele a megfelelő napelempark működésnek – beszerzésre került egy fűnyíró kistraktor fűkaszával, ágaprítóval valamint gödörfúróval. A nehezebben elérhető felületetek STIHL motoros kaszával tartjuk karban.

Ezek a munkafázisok a meglévő munkavállalóinknak folyamatos, a válság időtartamára áthidaló munkát ad, adott, mivel egyszerre 5-6 munkavállaló gyorsabban és környezetbarát módon tudja a karbantartást elvégezni. A munkánkat folyamatosan és sűrűbben tudjuk elvégezni, így a napelem parkok működtetése hatékonyabb lesz, újabb parkok kezelésére kapunk megbízást. Ezzel a termelékenységünk és a rentábilis fenntartás kezelhető lesz, vállalkozásunk átvészeli a szűkösebb időszakot. 

Comments are closed.